Policija surengė reidą dėl nelegalios prekybos | Kas vyksta Kaune

Policija surengė reidą dėl nelegalios prekybos

Kauno VPK nuotr.

Prevencija prieš nelegalią prekybą akcizu apmokestintomis prekėmis Kaune ir Kauno rajone ir toliau tęsiama.

Per kovo mėnesį policijos pareigūnai su policijos rėmėjų ir kitų padalinių darbuotojų pagalba suorganizavo net keletą patikrinimų dėl nelegalios prekybos. Jų metu nustatyti pažeidimai Dainavos, Jonavos turgavietėse, Kauno rajone, Čekiškėje, Kėdainių Jubiliejaus, P. Lukšio ir Gėlių gatvėse.

Reidų ir 5 kontrolinių pirkimų pagalba rasti ir iš prekybos išimti 177 pakeliai cigarečių ir apie 10 litrų skysčio, skleidžiančio alkoholio kvapą. Patikrinimų metu stebėti adresai, kuriuose galimai vykdoma nelegali prekyba akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Per kovo mėnesį pradėta 10 administracinių teisės pažeidimų bylų, susijusių su neteisėtu akcizinių prekių laikymu ar platinimu, o Kauno apskrities policijos pareigūnai žada, jog tokia prevencija bus tęsiama ir toliau.

Primename, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA