„BMW“ vairuotojas taranavo greitąją su švyturėliais (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

„BMW“ vairuotojas taranavo greitąją su švyturėliais (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Atšilus orams ir vis aukščiau pakylant saulei, vairuotojai pernelyg atsipalaiduoja ir neįvertina eismo situacijos. Tikriausiai taip nutiko ir šeštadienio rytą, kuomet judrioje miesto sankryžoje automobilis „BMW“ taranavo skubantį greitosios medicinos pagalbos automobilį su įjungtais įspėjamaisiais signalais.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad apie 11 valandą ryto Draugystės gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje susidūrė automobilis „BMW“ ir greitosios pagalbos ekipažas. Kaip teigia skaitytojai, medikai skubėjo įsijungę garsinius ir šviesos signalus, tad nors ir važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui, „BMW“ vairuotojas turėjo sustoti ir praleisti skubančius medikus.

Į įvykio vietą po avarijos iš karto atskubėjo dar trys medikų ekipažai. Jų stotis įsikūrusi netoliese, ties prekybos miesteliu „Urmas“, tad įvykio vietą jie galėjo pasiekti itin greitai.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno miesto greitosios pagalbos budintis gydytojas, pirminiais duomenimis avarijos metu sužeisti keturi žmonės, tame tarpe ir medikai. Pokalbio metu du ekipažai dar dirbo įvykio vietoje teikdami pirmąją pagalbą nukentėjusiems, o vienas nukentėjęs jau išvežtas į Kauno klinikas.

Eismo įvykio vietoje dirba medikai, ugniagesiai-gelbėtojai, policijos pareigūnai. Minėtoje sankryžoje susidarė eismo spūstis tiek Draugystės gatvėje, tiek Pramonės prospekte.

13:20 val. papildyta policijos informacija

Šiandien apie 11.20 val. Kaune, Pramonės pr. ir Draugystės g. sankryžoje, susidūrė automobilis „BMW 530”, vairuojamas vyro (gimusio 1981 m.), ir greitosios medicinos pagalbos automobilis „VW Transporter”, vairuojamas vyro (gimusio 1990 m.).

Eismo įvykio metu sužalota „BMW” keleivė (gimusi 1993 m.), GMP vairuotojas bei kartu važiavę GMP darbuotojai – vyras (gimęs 1979 m.) ir moteris (gimusi 1968 m.).

Pradėtas tyrimas. Įvykio aplinkybes aiškinasi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA