Lietuvos startuolius mokys „Uber“ | Kas vyksta Kaune

Lietuvos startuolius mokys „Uber“

Kas vyksta Kaune info nuotr.

60 milijardų JAV dolerių vertinamos pavėžėjimo paslaugų kompanijos „Uber“ atstovai gegužės 5-6 d. vykstiančios „LOGIN Startup Fair“ startuolių mugės metu surengs mokymus pradedančioms Lietuvos įmonėms.

„Uber“ vyriausieji inžinieriai, dizaineriai ir žmogiškųjų išteklių specialistai iš kompanijos biurų JAV, Vilniuje ir Amsterdame lietuviams surengs dviejų dienų trukmės mokymus apie produkto dizaino filosofiją, spartų samdymą, itin sparčiai augančio produkto kūrimo iššūkius ir kitas temas.

„LOGIN Startup Fair“ yra viena didžiausių startuolių konferencijų regione, taigi džiaugiamės galėdami būti šio svarbaus įvykio dalimi. Čia mes tikimės pasidalinti savo išmoktomis pamokomis iš „Uber“ patirties tampant pasauliniu skaitmeninių paslaugų teikėju. Baltijos šalys turi bene talentingiausių pasaulyje inžinierių, tad norime padėti šiems talentams toliau augti“, – sako Enn Metsar, „Uber“ Baltijos šalių vadovas.

„Uber“ mokymai vyks jau ketvirtą kartą rengiamos „LOGIN Startup Fair“ startuolių konferencijos metu. Tai – pagrindinis Lietuvos startuolių bendruomenės metų renginys, į kurį suvažiuoja per 50 investuotojų iš JAV, Vakarų Europos, Skandinavijos ar Izraelio bei šimtai pradedančiųjų įmonių iš Lietuvos bei Vidurio ir Rytų Europos regiono.

Renginį organizuojančios „Startup Lithuania“ komandos projektų vadovė Rimantė Ribačiauskaitė sako, kad tokios kompanijos kaip „Uber“ noras prisidėti prie Lietuvos startuolių bendruomenės stiprinimo rodo mūsų regiono potencialą.

„Šiuo metu „Uber“ yra laikomas sėkmingiausiu pasaulyje startuoliu, o Vilniuje įsikūręs vienas iš šios įmonės technologinių centrų. Džiugu matyti tokių rinkos žaidėjų kaip „Uber“ nusiteikimą padėti augti kitiems startuoliams Lietuvoje. Sėkmingiausios kompanijos supranta, kad dalinantis žiniomis ir patirtimi užauginami ne konkurentai, o potencialūs partneriai, darbuotojai ar tiesiog tie žmonės, kurie įkvėps domėtis technologijomis ir jų kūrimu ateities kartas“, – tvirtina R. Ribačiauskaitė.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA