Šalia Kauno nušautas jaunas vyriškis, įvykio aplinkybės itin miglotos | Kas vyksta Kaune

Šalia Kauno nušautas jaunas vyriškis, įvykio aplinkybės itin miglotos

delfi.lt 2016/03/31 12:58
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno rajone, Šatijų kaime, policija ėmė tirti jauno vyro nužudymą. Kūną šaulys paliko lauke.

Policijos pareigūnai informuoja, kad kovo 30 d. apie 16 val. 10 min. Kauno r., Šatijų k., prie molio karjero esančiame miškelyje, rastas vyro (g. 1984 m.) lavonas su šautine žaizda kaklo srityje ir kirstine žaizda rankoje.

Kol kas įvykio aplinkybės miglotos. Neatskleidžiama, ar įvykis susijęs su nusikalstamų gaujų santykių aiškinimusi – nekomentuojama, ar nušautas žmogus yra žinomas policijai.

„Nušauto vyro asmenybė nustatyta“, – DELFI teigė Kauno policijos vadovas Darius Žukauskas, tačiau nuo platesnių komentarų kol kas susilaiko.

[susije_video kurie=””]

Beje, šūviai prieš 7-nerius metus aidėjo netoli Šatijų kaimo esančiuose Radikiuose.

2009 metų rugpjūčio pabaigoje šalia Kauno įvyko smarkus susišaudymas. Policijai apie tai pranešė Radikių kaimo gyventojai. Apie 10 val. į Lapių seniūnijoje esančią sodų bendriją „Lapienis“ atvykę pareigūnai rado automato kulkomis suvarpytą sidabrinį „Audi A8“, o jame – du sunkiai sužeistus kauniečius. Manoma, kad jie atsišaudė – automobilyje pareigūnai rado pistoletą, iš kurio buvo neseniai šaudyta.

Tuomet sužeistieji su nusikalstama „Kamuolinių“ gauja sieti 39 metų Renaldas Mockus ir 28 metų Tadas Petrošius išvežti į Kauno Medicinos universiteto klinikas ir ten operuoti. Kulkos pataikė į galvas ir krūtines. Netrukus už keleto kilometrų esančiame Eigirgalos kaime buvo rastas sudegęs automobilis „Renault Laguna“, kuriame rasti du apdegę automatai „Kalašnikov“. Pirminiais duomenimis, „Renault“ rasta pistoleto kulkų žymių.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA