Kauniečius vidury nakties budino naktinių šūvių serijos | Kas vyksta Kaune

Kauniečius vidury nakties budino naktinių šūvių serijos

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį dalis kauniečių miegojo ne itin ramiai. Juos iš lovų kėlė šūvių serijos.

[galerija]

„Šią naktį girdėjosi šūviai palei Kauną. Prižadino, labai išgąsdino. Girdėjosi pavieniai šūviai, kulkosvaidžio ir sprogimo būta… Kas taip „žaidžia” naktimis netoli Biruliškės elektros pastotės?

Gal žinote kas vyko K.Petrausko g. šią naktį? Apie 2 valandą nakties buvo girdėti garsai, panašūs į šūvius.

Gal jūs turite žinių, kas šią naktį vyko mieste ir kas galėjo kvailioti vidury nakties ir neleisti miegot ? Maždaug apie 2:30 val. iš saldaus miego Žaliakalnio rajone prikėlė lyg sproginėjimo garsai, lyg šaudymo.. Kokią minutę paspriginėjus, viskas nutilo ir aprimo. Kai iš vakaro matai važinėjant karo tarnybų mašinomis ir su džipukais kariškius su iškeltais šautuvais, tai kažkaip neramu ir ant dūšios, kai nesupranti kas vyksta.

Šiuo metu girdžiu kažką panašaus į šūvius, gyvenu Žaliakalnyje, gal turite informacijos kas čia vyksta ?

Ar girdėjote sprogimą Dainavoje? Kas dedasi?“

Tokie kauniečių klausimai pasiekė portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

Susisiekus su Kauno apskrities policijos atstovais, jie patikino, kad nakties metu Savanorių prospekte vyko karinės pratybos, kuriose dalyvauja ne tik kariai, bet ir viešojo saugumo tarnyba, ugniagesiai, policijos pareigūnai.

Lietuvos kariuomenės atstovas portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad karinės pratybos mieste beveik baigėsi, praėjusią naktį buvo vykdomi paskutiniai veiksmai Kaune.

Kariuomenės ir policijos atstovai pastebi, kad visuomenė dar ypač pasyviai reaguoja pamatę ginkluotus kariškius mieste. Spėjama, kad jų pasyvumą įtakojo iš anksto pasklebta informacija apie vykstančias pratybas mieste.

Pratybų organizatoriai pastebi, kad gyventojai neieškojo informacijos apie vykstantį veiksmą bendruoju pagalbos telefonu 112, Kauno apskrities policijos budėtojų dalis teigia nesulaukusi gyventojų skambučių dėl neįprasto veiksmo mieste.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA