Kauno prokuratūra šiandien švenčia | Kas vyksta Kaune

Kauno prokuratūra šiandien švenčia

Kovo 30-ąją, minint Prokuratūros dieną, Kauno Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje iškilmių metu, pagerbti ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai.

[galerija kiek=”4″]

Šv. Mišias aukojęs kun. Tomas Karklys prokurorams ir prokuratūros darbuotojams linkėjo drąsos ir ištvermės dirbant šį nelengvą darbą. Tarp būrio sveikinusiųjų įvairių institucijų vadovų, profesinės dienos proga susirinkusiuosius sveikino ir Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas, kuris taip pat perdavė ir Lietuvos policijos generalinio komisaro Lino Pernavo sveikinimą, Alytaus apskrities policijos viršininkas Česlovas Mulma bei Marijampolės apskrities policijos viršininkas Skirmantas Andriušis.

„Lai nelengvas ir atsakingas darbas sulaukia deramo įvertinimo, o sunkumai lai nenustelbia Jūsų profesionalumo ir atsidavimo pasirinktai profesijai“, – džiaugdamasis glaudžiu bendradarbiavimu ir sveikindamas su Prokuratūros diena linkėjo Kauno apskrities policijos viršininkas. Už glaudų bendradarbiavimą vardinėmis dovanomis policijos atstovai apdovanojo Kauno apygardos prokuratūros ir Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorus.

Profesinės dienos proga Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius sveikindamas savo kolektyvą ir akcentuodamas, kad pats geriausias indėlis į kiekvieno darbą, tai nuoširdus darbas, apdovanojo ne tik prokurorus, bet ir 7 Kauno apskrities policijos pareigūnus.

Padėkos raštus gavo Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo, nusikaltimų nuosavybei tyrimo bei ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybų ikiteisminius tyrimus atliekantys pareigūnai, taip pat kriminalinės policijos atstovai iš Kauno miesto Santakos ir Panemunės policijos komisariatų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA