Šalies vadovai Velykų proga linki drąsos ir stiprybės | Kas vyksta Kaune

Šalies vadovai Velykų proga linki drąsos ir stiprybės

BNS 2016/03/27 11:27
R. Tenio nuotr.

Sveikindami Lietuvos gyventojus šv. Velykų proga, šalies vadovai linki drąsos ir stiprybės.

„Šv. Velykos mums dovanoja džiaugsmo ir šviesos – kad būtume stipresni ir aiškiau matytume tolesnį kelią, kad jame būtų mažiau abejonių, silpnumo ir kuo daugiau vilties, drąsos, pasitikėjimo ir teisingumo“, – sakoma prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinime.

Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius teigė, kad nepaisant nerimastingai gaudžiančio pasaulio, žmonės privalo drąsiai žvelgti į Lietuvos ateitį, darbščiai ir kantriai kurti modernią, klestinčią šalį.

„Mielieji, nuoširdžiai sveikinu Jus su Šventomis Velykomis. Telydi Jus visada stipri artimųjų meilė, tikras bičiulių pasitikėjimas, didelė sėkmė kasdienybės darbuose. Smagiai švęskime amžinąjį Gyvenimo triumfą liudijančią šventę“, – rašoma premjero sveikinime.

„Tegul mūsų kasdienybė, grindžiama meile, pagarba, atjauta, tolerancija, bendryste, pagalba artimui, būna nesibaigiantis Gyvenimo stebuklas, kurį kuriame mes visi – savo šeimos ir bendruomenės, savo tautos ir valstybės labui. Su šv. Velykomis, mielieji!“ – teigiama parlamento vadovės Loretos Graužinienės sveikinime.

Velykos yra svarbiausia krikščionių šventė, simbolizuojanti Kristaus prisikėlimą iš numirusiųjų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA