Prasidėjo vasaros skrydžių sezonas | Kas vyksta Kaune

Prasidėjo vasaros skrydžių sezonas

BNS 2016/03/27 11:04
Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

Trijuose Lietuvos oro uostuose pradedamas vasaros skrydžių sezonas. Iki rudens iš Vilniaus, Kauno ir Palangos bus galima pasiekti daugiau šalių ir miestų.

Vengrijos pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ kovo 29 dieną pradeda skraidinti iš Kauno į Londono Lutono oro uostą – skrydžiai vyks 5 kartus per savaitę. Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ iš Palangos 2 kartus per savaitę skraidins iš Palangos į Londono Standstedo oro uostą – tai bus pirmasis „Ryanair“ maršrutas iš Lietuvos kurorto.

Lenkijos aviakompanija LOT kovo 30 dieną pradės skrydžius iš Palangos į Varšuvą – lėktuvai kils 3 kartus per savaitę, o vėliau šis skaičius gali būti padidintas iki 6. Tai irgi pirmasis LOT maršrutas iš Palangos.

Baltarusijos „Belavia“ į Minską iš Palangos skraidins nuo balandžio 19 dienos, o Rusijos „Rusline“ į Palangą sugrįš tik vasarą ir į Maskvą skraidins nuo birželio 19 dienos iki rugpjūčio 21 dienos.

Iš Palangos į Londono Lutono oro uostą kovo 23 dieną padėjo skraidinti ir „Wizz Air“ – skrydžiai vyksta 2 kartus per savaitę.

Iš Vilniaus oro uosto vasarą bus galima skristi 55 maršrutais, iš Kauno – 15, o iš Palangos – 8. Iš viso iš Lietuvos vasarą bus galima pasiekti 64 Europos oro uostus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA