Prezidentė prieš Velykas pasigailėjo penkių asmenų | Kas vyksta Kaune

Prezidentė prieš Velykas pasigailėjo penkių asmenų

BNS 2016/03/26 09:49
lrp.lt / R. Dačkaus nuotr.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, atsižvelgusi į Malonės komisijos rekomendacijas, penktadienį pasirašė dekretą dėl malonės suteikimo penkiems asmenims.

Vienuolika metu nelaisvės už narkotikų platinimą ir kontrabandą nuteistai Ievai Arlavičiūtei laisvės atėmimo bausmė sumažinta trejais metais. Nuteistoji augina 3 mažamečius vaikus, kuriems reikalinga priežiūra.

Keturiolika metų nelaisvės už nužudymą ir vagystę nuteistam Karoliui Jenkui laisvės atėmimo bausmė sumažinta dvejais metais. Nuteistasis turi mažametį sūnų ir sergančią žmoną, kuriai reikalinga priežiūra.

Laimai Navickienei aštuonerių metų laisvės atėmimo bausmė už nužudymą sumažinta dvejais metais. Priimant sprendimą buvo atsižvelgta į jos labai sunkią sveikatos būklę.

Daugiau kaip septyneriems metams nelaisvės už sunkų sveikatos sutrikdymą, plėšimą nuteistam Edgarui Vaitechovskiui laisvės atėmimo bausmė sumažinta dvejais metais. Priimant sprendimą buvo atsižvelgta į nuteistojo amžių ir nusikaltimo padarymo aplinkybes.

Devynerių metų laisvės atėmimo bausme už narkotikų platinimą nuteistai Ievai Karalienei laisvės bausmė sumažinta dvejais metais. Pasak pranešimo, priimant sprendimą buvo atsižvelgta į nuteistosios asmenybę ir nusikaltimo pobūdį.

Malonės komisijos posėdis įvyko šią savaitę antradienį, buvo svarstomi 79 nuteistųjų malonės prašymai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA