Internete žaibiškai plinta naujas vaizdo klipas – Lietuvos istorijos repas | Kas vyksta Kaune

Internete žaibiškai plinta naujas vaizdo klipas – Lietuvos istorijos repas

Stopkadras

Kontraversiškais tekstais ir rimavimais garsus atlikėjas „Šventinis Bankuchenas” nustebino. Youtube socialiniame tinkle paskelbtas vaizdo klipas „Lietuvos istorijos repas“ nušviečia visą Lietuvos istoriją ir įdomiu tekstu ir vaizdu žaismingai atkreipia dėmesį į svarbiausius istorinius šalies įvykius.

Nors naujasis „Šventinio Bankucheno“ kūrinys paskelbtas tik šiandien, kaip rašo interneto vartotojai, kurie dalinasi šiuo klipu, peržiūrėję jį, apie Lietuvos istoriją sužinojo daugiau nei mokykloje per istorijos pamokas. Siūloma vaizdo klipą rodyti pamokų metu moksleiviams.

Sceniniu „Šventinio Bankucheno“ vardu nuo 2010-ųjų prisistatantis, o anksčiau Shidlu vadintas atlikėjas atliekamuose kūriniuose išreiškia ironiją, repo tekstu pašiepia kasdienius įvykius ir kitaip linksmina publiką kartais suteikdamas progą jį išvysti gyvai vienoje ar kitoje Lietuvos vietoje. Atlikėjas teigia, kad „Šventinį Bankucheną“ sugalvojo kažkur tarp „Vilniaus ir Klaipėdos“. Kas gali žinoti, gal menininkui įkvėpimą kurti naują projektą suteikė kelionė per Kauną?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA