Vidaus reikalų ministras S.Skvernelis nusprendė, su kuria partija eis į Seimo rinkimus | Kas vyksta Kaune

Vidaus reikalų ministras S.Skvernelis nusprendė, su kuria partija eis į Seimo rinkimus

BNS 2016/03/23 10:18
R. Tenio nuotr.

Vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis nusprendė Seimo rinkimuose dalyvauti su Ramūno Karbauskio vadovaujama Valstiečių ir žaliųjų sąjunga.

Ministras sakė, kad tikisi išlikti „nepriklausomu specialistu technokratu“.

„Apsisprendžiau dalyvauti Seimo rinkimuose, dalyvauti su tais žmonėmis, kurie savo darbus grindžia vertybėmis su tais žmonėmis, (…) kurie atveria kelią į politiką nepartiniams žmonėms“, – spaudos konferencijoje trečiadienį sakė S. Skvernelis .

S.Skvernelis karjerą vidaus reiklų sistemoje pradėjo 1998 metais, nuosekliai kildamas karjeros laiptais jis nuo 2011 metų kovo vadovavo Policijos departamentui, o 2014 metų lapkritį buvo paskirtas vidaus reikalų ministru. Į šį postą S.Skvernelį yra delegavusi partija „Tvarka ir teisingumas“, tačiau S.Skvernelis nėra jos narys.

Per 2012 metų Seimo rinkimus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 3,88 proc. balsų ir neperžengė 5 proc. barjero. Vienmandatėje apygardoje išrinkta viena šios partijos atstovė – Rima Baškienė.

Pagal naujausią kovo mėnesio „Vilmorus“ atliktą visuomenės nuomonės apklausą, S.Skvernelis yra populiariausias politikas, jo veiklą palankiai vertina 60,9 proc. respondentų.

Per paskutines apklausas už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą balsuoti žadėjo apie 7 proc. respondentų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA