Kauno „Žalgiris“ sužaidė keisčiausią kovą gyvenime | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ sužaidė keisčiausią kovą gyvenime

R. Tenio nuotr.

Žalgiriečiams teko neeilinė užduotis – reikėjo laimėti kovą ne prieš profesionalius krepšininkus, žaidžiančius pagal taisykles, bet prieš gudrauti linkusius teatralus. Šie visais įmanomais ir neįmanomais būdais siekė laimėti išskirtines krepšinio varžybas. Visgi, laimėjo šou ir abi komandos surinko po 52 taškus.

Artėjant Tarptautinei teatro dienai „Žalgirio“ arenoje vyko nuotaikingas renginys – „Žalgir-teatro-kiaušiada“. Šiame renginyje į krepšinio aikštelę išbėgo ne tik Kauno „Žalgirio“ komanda, bet taip pat ir žymiausi Lietuvos teatrų atstovai. Pastarieji laimėti bandė įvairiais būdais.

Žaidimo taisykles, panašu, kad visai užmiršo, nes kamuolį varinėjosi dviese, pasikviesdavo papildomų žaidėjų, į krepšį ir dėjo taip, kaip papuolė ir atrodė smagiau. Toks žaidimas žalgiriečiams buvo tikrai sudėtingas, mat vyrai įpratę žaisti pagal taisykles, tad ne visada rado kelią, kaip apeiti gudraujančius teatralus.

Negana to, dar ir turėjo žaisti tik viena ranka, nes kitoje laikė teatralų dovanotą kiaušinį. Vėliau aikštelė tapo tikru mišku ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjams reikėjo varytis kamuolį tarp eglučių. Neatlaikę spaudimo, kauniečiai miške užsipuolė teatralus ir E. Ulonovas buvo diskvalifikuotas.

Be krepšinio varžybų, kuriose prieš Š. Jasikevičių stojo Šekspyras, o P. Jankūnui teko atlaikyti paties Hamleto spaudimą, vyko pirmųjų velykinių margučių ridenimas, snaiperių konkursas, kuriame į lanką buvo mėtoma viskas, kas skraido.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA