Ar tinkama vieta pasirinkta naujam reklamos stendui? | Kas vyksta Kaune

Ar tinkama vieta pasirinkta naujam reklamos stendui?

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai tikina, jog „JCDecaux Lietuva“ reklamos įmonė ne vietoje stato naujus reklaminius stendus. Jie į redakciją atsiuntė nuotrauką, kurioje matyti naujai įrengtas reklaminis stendas, tačiau vieną jo pusę užstoja medis.

Kaunietis klausia, ar ties Šv. Gertrūdos ir J. Jablonskio gatvių sankryža augantis ilgametis medis ilgai gyvens, ar bus nusileista reklamos gigantei ir dėl reklaminio ploto kentės augalai. Šioje vietoje yra kelių reklamos agentūrų stendai, tačiau medis užstoja tik naujausiai pastatytą. Valdžios atstovai patikino, kad augmenija dėl reklaminio ploto naikinama nebus.

„Sulaukę informacijos apie šią situaciją, iškart nuvykome į vietą, kur yra įrengtas reklamos stendas. Kartu buvę aplinkosaugininkai patvirtino, kad medžiui žalos nepadaryta. Vis tik, reklamos stendas buvo pastatytas ne toje vietoje, kuri yra numatyta suderintame projekte. Todėl įpareigojome šį stendą pastačiusios įmonės atstovus per parą jį perkelti į suderintą vietą ir sutvarkyti išardytą šaligatvį“, – komentavo savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vilius Šiliauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA