Žiauri statistika: per praėjusią parą eismo įvykiuose Kaune sužaloti 7 žmonės | Kas vyksta Kaune

Žiauri statistika: per praėjusią parą eismo įvykiuose Kaune sužaloti 7 žmonės

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Pirmadienis Kauno gatvėse buvo itin nesėkmingas. Iš šešių per parą Lietuvoje įvykusių eismo nelaimių, keturios užfiksuotos Kaune.

Praėjusią parą, kovo 21 d., šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 6 eismo įvykiai, kuriuose sužeisti 9 žmonės. Tarp sužeistųjų eismo įvykiuose – 5 vairuotojai, 2 pėstieji ir 2 keleiviai. 1 keleivė – nepilnametė.

PIRMADIENIO AVARIJOS KAUNE

Apie 10 val. kelyje Vilnius- Kaunas- Klaipėda susidūrus dviem automobiliams, buvo sužeista 20-metė keleivė. Dėl patirtų sužalojimų jauna moteris kreipėsi į ligoninę. Kauno klinikinėje ligoninėje merginai nustatyta kaklo trauma.

15:30 val. Kovo 11-osios gatvėje automobilis „Audi A4“, vairuojamas 33 metų vyro, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje su Chemijos gatve suko į kairę ir susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „Ford Mondeo“, vairuojamu 40-ties metų moters. Eismo įvykio metu buvo sužeisti abieju automobilių vairuotojai.

20:20 val. Jotvingių ir Kuršių gatvių sankryžoje, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 22 metų moters, sukdamas į kairę susidūrė su tiesiai važiavusiu 27 metų moters vairuojamu automobiliu „BMW“. Įvykio metu buvo sužeistos automobilio „VW Passat“ vairuotoja ir 19-metė keleivė, taip pat sužeista ir į ligoninę pristatyta nepilnametė automobilio „BMW“ keleivė, 6 metų mergaitė.

22:25 val. V. Krėvės ir Pramonės prospekto nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje automobilis „Audi“ vairuojamas 19-metės merginos partrenkė ir sužalojo 28 metų vyrą, kuris dėl traumos buvo pristatytas į Kauno klinikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA