Mikroautobuso vairuotojas prarado sąmonę, keleiviai išgelbėjo patys | Kas vyksta Kaune

Mikroautobuso vairuotojas prarado sąmonę, keleiviai išgelbėjo patys

Policijos nuotr.

Magistraliniame kelyje mikroautobuso vairuotojas prarado sąmonę ir atsitrenkė į atitvarus. Kartu važiavusiems keleiviams pavyko sustabdyti transporto priemonę, taip išgelbėjant savo gyvybes. Keleiviai bandė gaivinti ir patį vairuotoją, deja, jis mirė.

Kovo 16 d. apie 18.30 val. keliu A1, Vilnius-Kaunas-Klaipėda, nuo Rumšiškių Kauno kryptimi važiavo mikroautobusas „Ford Transit“, vairuojamas 1951 m. gimusio vyro, kuriam, ties 90,7 km praradus sąmonę, automobilis trenkėsi į kairėje kelio pusėje įrengtus kelio atitvarus.

Tik pastabių ir nedelsiant aktyviai reagavusių keleivių pastangomis, transporto priemonė už kelių kilometrų buvo sustabdyta. Transporto priemonėje vyko 4 keleiviai, kurie nenukentėjo. Sustojus keleiviai puolė gaivinti vairuotojo, kol į įvykio vietą atvykę medikai perėmė ir tęsė vyro gaivinimą, tačiau 19.11 val. buvo konstatuota žmogaus mirtis.

Eismo įvykio metu apgadinta transporto priemonė, kelio atitvarai. Kauno apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA