„Lidl” paskelbė, kada atidaro didžiausią objektą Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

„Lidl” paskelbė, kada atidaro didžiausią objektą Lietuvoje

delfi.lt 2016/03/16 14:36
Kas vyksta Kaune skaitytojo Sauliaus nuotr.

Vokietijos žemų kainų tinklas „Lidl“ skelbia, kad Kauno rajone įsikūręs logistikos centras duris oficialiai atvers balandžio 14 d. Tačiau kol kas nepranešama, kada veiklą pradės šiam prekybos tinklui priklausančios parduotuvės visoje Lietuvoje.

Dar vasario mėnesį buvo skelbta, kad daugiau kaip 42 tūkst. kv m ploto statinyje Ramučiuose jau įsikūrė kompanijos vadovaujantis personalas, per artimiausias savaites ketinama sukomplektuoti visą darbuotojų komandą.

Specialistai ne sykį sakė, kad logistikos centro atidarymas yra svarbiausias darbas prieš visam tinklui atveriant duris.

Taip pat DELFI jau rašė, kad „Lidl“ aktyviai ieško personalo visoje Lietuvoje.

Tačiau dar praėjusią savaitę bendrovės Rinkodaros ir viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Dalia Gaižauskienė skundėsi, kad labai sunku rasti darbuotojų Vilniuje, Kėdainiuose, Telšiuose ir Kretingoje.

„Jo (atidarymo – DELFI) datos ir konkrečių parduotuvių kol kas neskelbiame – nenorėtume užbėgti įvykiams už akių, nes tai svarbus žingsnis, kuriam turime būti tinkamai pasiruošę“, – sakė ji.

Pašnekovė patikslino, kad „Lidl“ startuoti planuoja šių metų pirmąjį pusmetį (neoficialiomis žiniomis, birželį – DELFI) atidarydami daugiau nei 10 parduotuvių visoje šalyje bei tęsti plėtrą.

„Lietuvoje statome mūsų tarptautinius standartus atitinkančias parduotuves su maždaug 1,4 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos sale bei automobilių stovėjimo aikštele. Vienoje „Lidl“ parduotuvėje paprastai dirba iki 20 žmonių“, – sakė A. D. Gaižauskienė.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA