Kauniečiai: Nesupratome, kodėl mus filmuoja | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: Nesupratome, kodėl mus filmuoja

Stopkadras

Pilietiškas kaunietis antradienio pavakarę užfiksavo eismo dalyvius, kurie pavojingai vežė krovinį, bet ir kaip teigia filmuotojas, norėjo pamokyti jį užfiksavusį kaunietį.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasakoja, kad važiuojant nuo Šilainių Vilniaus kryptimi, pastebėjo lengvuoju automobiliu vežamą krovinį ir nusprendė tai įamžinti mobiliuoju telefonu. Kaip teigia skaitytojas, tai vaikinams su „Alfa Romeo“ nepatiko ir filmavęs ekipažas sulaukė dėmesio.

Minėti jaunuoliai su kroviniu aplenkė filmuotoją ir sustabdė automobilį pirmoje greitkelio eismo juostoje. Kadangi viskas vyko piko metu, pirmoje eilėje susidarė eismo spūstis.

Filmavęs vairuotojas, pamatęs link jo grėsmingai besiartinančius jaunuolius, spruko iš įvykio vietos palikdamas „Alfa Romeo“ ekipažą su labai ilgu daiktu.

PAPILDYTA „Alfa Romeo” ekipažo komentaru

Su portalu susiekę „Alfa Romeo” keleivis papasakojo, kaip viskas atrodė iš jų pusės.

„Važiavome iš Megos ir pamatėme, kaip filmuotojas iškišo telefoną per langą. Mūsų vairuotojas jaunas, mažai patyręs, todėl jis nesuprato, kas vyksta. Kai aplenkėme mus filmavusį ekipažą ir pamatėme, kad mus filmuoja toliau, nusprendėme sustoti ir paklausti filmavusio asmens, kodėl jis tai daro. Tačiau tai nepavyko, nes jie tiesiog nuvažiavo”, – pasakojo su portalu susisiekęs „Alfa Romeo” keleivis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA