„Klevas“ sukėlė avariją, sužalojo žmogų ir spruko | Kas vyksta Kaune

„Klevas“ sukėlė avariją, sužalojo žmogų ir spruko

Archyvo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai kreipiasi į visuomenę pagalbos surandant iš avarijos vietos pabėgusį vairuotoją. Nukentėjusioji pusė tikina, kad „Rover“ automobilio vairuotojas ne tik gerokai aplamdė svetimą turtą, bet ir sužeidė žmogų. Po tokio elgesio, šis spruko nežinomais keliais.

„Vakar, kovo 11-tą dieną, apie 20.30 val. Šilainiuose, ties Baltijos g. 5A įvyko eismo įvykis. Jo metu smarkiai apgadinta „VW Golf“ galinė dalis. Šio automobilio vairuotojui pasireiškė nugaros skausmai. Buvo iškviesta policija ir medikai.

Kaltininkas su sidabrinės spalvos „Rover“ automobiliu (numatoma markė „Rover 420“) pasišalino iš įvykio vietos. Apgadinta „Rover“ priekinė automobilio dalis, išdaužtas žibintas, pažeistas bamperis. Gale buvo užklijuotas žalias lapas. Gali būti, kad avariją sukėlęs vairuotojas buvo apsvaigęs. Šalia stovėjęs taksi vairuotojas sakė, kad automobilio valstybinio numerio skaičiai gali būti 935, o raidės panašios į kombinaciją AZZ“, – avarijos detales aiškino nukentėjęs Naglis.

„VW Golf“ vairuotojas tikina, kad policijos pareigūnai vykdė minėto automobilio paiešką, tačiau paieška nedavė vaisių, todėl kreipiasi į visuomenę. Gal apdaužytas sidabrinis „Rover“ automobilis stovi jūsų kieme? Nukentėjęs asmuo tikina, jog tiems, kurie padės surasti avarijos kaltininką, bus atlyginta finansiškai.

Mačiusius minimą „Rover“ automobilį, prašome susisiekti su nukentėjusiu asmeniu, per socialinį tinklą „Facebook“.

ATNAUJINTA

Į portalo „Kas vyksta Kaune” redakciją dar kartą kreipėsi nukentėjęs asmuo. Jis dėkoja visiems kauniečiams, kurie suteikė informacijos apie avariją sukėlusį automobilį. Nukentėjęs vyriškis tikino, kad kaltininkas pats prisistatė į policijos komisariatą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA