Lankytojus nustebino Kaune surengta šunų paroda | Kas vyksta Kaune

Lankytojus nustebino Kaune surengta šunų paroda

R. Tenio nuotr.

Kauno Sporto halėje šiandien surengta neeilinė šunų paroda. Joje galėjo dalyvauti ir ne veisliai šunys, o pasirodymams duota visiška laisvė ir fantazija. Pagrindinis reikalavimas – šeimininkai turi turėti skiepų pasą.

Šeštadienį į legendinę Kauno vietą sugužėjo kauniečiai su savo keturkojais draugais. Ko gero, pirmą kartą rengiama šunų paroda, kurioje nebūtina atvesti grynakraujį šunį. Čia gali dalyvauti visi: ir veisliniai, karališkieji gyvūnai, ir tie, kuriems buvo lemta gimti turint ne gryno kraujo ar standartų neatitinkantį plauką.

Į parodą kauniečiai atvedė įvairių šunų. Įleisti visi, kurie yra paskiepiję savo augintinius. Sporto halėje vykstančioje parodoje nebuvo konkrečios programos, tad kiekvienas šeimininkas galėjo pademonstruoti, ką jo šuo moka geriausiai. Tokia parodos koncepcija gerokai nustebino lankytojus.

„Kai išgirdau apie neveislinių šunų parodą, iš karto nusprendžiau dalyvauti, nes turime tikrai gerą ir paklusnų augintinį. Mūsų šuniukas maišytas, todėl iki šiol neteko girdėti, kad tokie augintiniai galėtų dalyvauti parodoje. Nustebau, kad tokia paroda susigundė ir daugiau kauniečių. Žinoma, galėjo būti dar daugiau reklamos, tuomet ir kiti kauniečių šuniukai būtų galėję pasidžiaugti šaunia kompanija“, – komentavo į parodą atėjusi Neringa.

Neveislinių šunų parodą organizavo gyvūnų prieglaudos „Lesė“ savanoriai. Šį įstaiga nuo kitų gyvūnų globos namų skiriasi tuo, kad čia apgyvendinami jau senatvės sulaukę ar sužaloti gyvūnai, kurių paprastai jau niekas nebepriima ir jie paskutines gyvenimo akimirkas taip ir praleidžia nebe mylinčioje šeimoje, o savanorių priežiūroje. Todėl ir šios parodos tikslas yra tas, kad reikia mylėti visokius savo augintinius, nesvarbu, ar jie veisliniai, ar ne. Kiekvienas gyvūnas nusipelnė žmogaus meilės ir šilumos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA