Įspėja vairuotojus: automobilis antra para paliktas tiesiog judrios gatvės viduryje | Kas vyksta Kaune

Įspėja vairuotojus: automobilis antra para paliktas tiesiog judrios gatvės viduryje

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauno vairuotojai perspėja apie rimtą kliūtį, paliktą viduryje gatvės. Kauniečiai sako, kad automobilis be priežiūros paliktas jau nuo vakar. Stovintis automobilis nepažymėtas jokiais įspėjamaisiais ženklais, todėl kelia avarinę situaciją.

[galerija kiek=””]

Į redakciją kreipėsi kaunietė Ieva ir pranešė, kad jau antra para Marvelės gatvėje be priežiūros paliktas automobilis kelią grėsmę kitiems eismo dalyviams. „Audi 80“ automobilis priparkuotas ne prie šaligatvio, bet pačioje gatvėje. Negana to, dar ir nepažymėtas jokiais skiriamaisiais ženklais, todėl trūko labai mažai, kad būtų padaryta avarija.

„Kaune nėra palaikoma tvarka keliuose. Tai yra avaringa situacija kitiems eismo dalyviams, o juk pagal taisykles, kliūtis iš važiuojamosios kelio dalies turi būti pašalinta, o jei neįmanoma jos patraukti, ji privalo būti pažymėta taip, kad įspėtų kitus eismo dalyvius. Laimei, mes neatsitrenkėm, nes priešais važiavęs automobilis pamatęs kliūtį staigiai pasuko ir pasitraukė, o mums teko staigiai stabdyti“, – sakė vairuotoja Ieva.

Moteris tikino, kad apie tokią avarinę situaciją ji pranešusi policijos pareigūnams. Šie informavo savininką, tačiau automobilis patrauktas nebuvo. Kiti eismo dalyviai, matyt, taip pat vos neįsirėžė į viduryje kelio stovintį „Audi“, todėl išdaužė jo langus ir nuvažiavo toliau.

Situaciją pranešusi vairuotoja sakė, kad taip paliktame automobilyje matė pirkimo – pardavimo sutartį, tad tikėtina, kad automobilis tapo tiesiog nereikalingas. Tik nežinia, ar senajam vairuotojui, ar naujam. Visgi, palikti automobilį viduryje Marvelės gatvės yra neatsakinga, nes rizikuojama kitų eismo dalyvių saugumu ir gyvybėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA