Skubant pasveikinti draugę – netikėtas susitikimas su policijos viršininku | Kas vyksta Kaune

Skubant pasveikinti draugę – netikėtas susitikimas su policijos viršininku

Policijos nuotr.

Kovo 8-ąją, skubėdamas su gražia švente pasveikinti draugę, 19-etis kaunietis nė neįtarė, kad pasimatymą teks atidėti.

[galerija]

Apie 13.30 val. tik pusę metų vairavimo stažo turintis jaunuolis, išvažiuodamas iš automobilių serviso, kur jo vairuojamam „VW Golf“ buvo pakeista granata, negalėjo nė pagalvoti, kad kelionė tuoj pat baigsis. Maždaug už 10 min., besileidžiant Parodos gatve, kalno papėdėje automobilis tiesiog sustojo. Įsijungęs avarinį signalą, jaunas vairuotojas pagalbos puolė skambinti artimiesiems ir draugams.

Tačiau visai netrukus jis buvo pastebėtas iš susitikimo grįžtančio Kauno apskrities policijos viršininko, kuris minėtą transporto priemonę nustūmė iš judrios gatvės vidurio, o vairuotojas galėjo pagalbos saugiai laukti šalia Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastato.

Paklaustas, koks jausmas užplūdo taip netikėtai miesto viduryje sugedus automobiliui ir žinant, jog nespėsi pasveikinti panelės, jaunuolis nė nedvejodamas atsakė, kad labai susinervino: „Susinervinau. Tačiau, pamatęs artėjantį pareigūną pagalvojau „Ačiū, Dievui“, gal padės? Taip ir buvo. Besišypsantis ir ranką spaudžiantis pareigūnas ne tik pasiteiravo, kas nutiko, bet ir nustūmė mano automobilį į šalį. Nuoširdus ačiū jam“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA