Chuliganiškai vairavęs mikroautobuso vairuotojas neteko ir teisės vairuoti | Kas vyksta Kaune

Chuliganiškai vairavęs mikroautobuso vairuotojas neteko ir teisės vairuoti

Stop kadras

Vasario pabaigoje Vydūno al. – Radvilėnų pl. sankryžoje vyras vairuodamas mikroautobusą „Mercedes Benz“ nesilaikė visų būtinų atsargumo priemonių, kad nekiltų pavojus kitų eismo dalyvių saugumui, pavojingai manevruodamas bei grubiai pažeisdamas kelių eismo taisykles ir vienu metu padarė kelis eismo taisyklių pažeidimus, už kuriuos jam buvo atimta teisė vairuoti.

[susije_video kurie=””]

Vairuotojas lenkė ta pačia kryptimi važiuojančias transporto priemones pėsčiųjų perėjoje ir pagrindiniame kelyje, nerodydamas kairiojo įspėjamojo šviesos posūkio signalo, kirsdamas kelio horizontaliojo ženklinimo siaurą ištisinę liniją, skiriančią priešingų krypčių transporto srautus, ir įvažiuodamas į priešingos krypties eismui skirtą eismo juostą, toliau važiuodamas Radvilėnų pl. – A. Baranausko g. sankryžoje, iš antros eismo juostos, leidžiančios važiuoti tik tiesiai, suko į dešinę, į A. Baranausko gatvę, kirsdamas siaurą ištisinę kelio horizontaliojo ženklinimo liniją, žyminčią eismo juostos kraštą. Tokiais savo veiksmais dėl chuliganiškų paskatų mikroautobuso vairuotojas išreiškė nepagarbą kitiems eismo dalyviams, nepasirūpino kitų eismo dalyvių saugumu, pažeidė kelių eismo taisykles.

Vyrui paskirta ne tik 289 eurų piniginė bauda, bet ir specialiosios teisės (teisė vairuoti transporto priemones) atėmimas 12 mėnesių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA