Paaiškėjo „Eurovizijos” finalininkai | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo „Eurovizijos” finalininkai

delfi.lt 2016/03/06 00:56
DELFI nuotr.

Šįvakar LRT studijoje vyko „Eurovizijos“ pusfinalis, kuriame kovėsi aštuoni atlikėjai. Atlikėjus šįkart vertino pagausėjusi komisija: Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Dalia Ibelhauptaitė ir Tomas Sinickis.

Šeštadienį dėl galimybės kovoti finale rungėsi Erica Jennings, Ruslanas Kirilkinas, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Valdas Lacko, Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė ir Catrinah.

Tiesa, anksčiau „eurovizines“ kortas gerokai maišiusi užsienio komisija šįkart skaitė tik prognozes.

Pirmoji pasirodė Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė, kurią Tomas Sinickis išgyrė, tačiau iškritikavo jos atliktą kūrinį. Komisijos narys teigė, jog su tokia daina neįmanoma važiuoti į „Euroviziją“ Stokholme.

Neįtikėtinų pagyrų sulaukė E. Jennings, R. Ščiogolevaitė ir D. Montvydas.

Kovą paliko: Valdas Lacko ir Catrinah. Kitą šeštadienį dėl galimybės atstovauti Lietuvai susikaus Erica Jennings, kuri tapo absoliučia šio vakaro favorite, surinkusi daugiausia ir komisijos, ir žiūrovų balsų, taip pat Ruslanas Kirilkinas, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė ir Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė.

Kam pavyks iškovoti teisę šįmet keliauti į Stokholmą ir atstovauti Lietuvai grandiozinėje muzikos fiestoje, paaiškės jau kovo 12-ąją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA