Nesuvaldė „BMW”. Kaltas greitis? | Kas vyksta Kaune

Nesuvaldė „BMW”. Kaltas greitis?

Kur stovi policija Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo apie neįprastą eismo įvykį, kurį sukėlė „BMW“ vairuotojas. Laimei, žmonės stipriau nenukentėjo, tačiau avarijos pasekmės galėjo būti kur kas skaudesnės.

Šeštadienio pavakarę, apie 17:40 val. „BMW“ vairuotojas, važiavęs Taikos prospektu nuo automobilių turgaus link Pramonės prospekto, nesugebėjo sustabdyti galingo automobilio, kuris savo kelionę baigė viduryje didžiojo eismo žiedo.

Į eismo įvykio vietą skubiai atvyko ugniagesiai-gelbėtojai, taip pat greitosios medicinos pagalbos ekipažas, o netrukus ir policijos pareigūnai. Gausias pajėgas į įvykio vietą sukvietė pilietiški kauniečiai, matę eismo įvykį.

Tačiau atvykusiems gelbėtojams iš automobilio vokiškais numeriais vairuotojo vaduoti nereikėjo, jie tiesiog atjungė įtampą, kad nekiltų trumpas jungimas. Medikai į greitosios pagalbos automobilį nusivedė vairuotoją, kuris skundėsi nedideliais sužalojimais.

Eismo įvykio priežastimis besidomintys kauniečiai sako, kad galbūt vairuotojas buvo ne vietinis, o greitis didelis. Taip jis galėjo nepastebėti įvažiavimo į žiedinę sankryžą ir tiesiog ją perskrido.

Kitas variantas, jog galėjo sutrikti automobilio stabdžių sistema, tačiau kodėl vyriškis nepabandė sustabdyti automobilio rankiniu stabdžiu?

Realiausia, kad vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir nesugebėjo laiku suvaldyti transporto priemonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA