Naujasis „Žalgirio” įžaidėjas J.Randle apie pirmuosius įspūdžius Kaune | Kas vyksta Kaune

Naujasis „Žalgirio” įžaidėjas J.Randle apie pirmuosius įspūdžius Kaune

Asociatyvi nuotr. / LKL nuotr.

Eurolygos „Top 16“ etapo antrajame rate kovą pradėjęs Kauno „Žalgiris“ po mėnesio grįžta į namų areną, kurioje pirmąkart žais ir komandos naujokas Jerome Randle.

Iš Amerikos kilęs naujasis „Žalgirio“ įžaidėjas debiutavo dar praėjusį savaitgalį, kur Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse su komanda iškovojo pergalę prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Nors tose rungtynėse J. Randle pasirodė puikiai – pelnė 19 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus -, savo pasirodymo per daug nesureikšmina. „Gerai nežinau visų komandos derinių. Iškovojome pergalę, o tai – svarbiausia, bet galiu žaisti dar geriau. Stengsiuosi tai parodyti“, – sakė jis.

Komandos draugai – puikūs

Žaidėjas džiaugėsi, jog visi „Žalgiryje“ – puikūs žmonės, kurie sunkiai dirba aikštelėje. „O tai yra viskas, ko galima ir reikia tikėtis iš geros komandos“, – sakė jis.

Tiesa, krepšinis Lietuvoje, jo nuomone, reikalauja daug fizinių pastangų ir susikaupimo. „Niekada negali atsipalaiduoti, nes aikštelėje daug protingų žaidėjų. Negali nei vieno nuvertinti, visada turi būti pasiruošęs gintis“, – įspūdžiais dalinosi J. Randle.

Pasak žaidėjo, su kitais komandos nariais naujajam žaidėjui treniruotis nesunku, nes visi dirba vardan bendro tikslo – pergalės – ir jaučiasi komandinė dvasia. „Aš irgi nenoriu būti žvaigžde. Noriu padėti komandai“, – tikino krepšininkas.

Prieš artėjančias rungtynes nesijaudina

Prieš artėjančias penktadienio rungtynes, kurios bus ne tik pirmosios „Žalgirio arenoje“, bet ir Eurolygoje, krepšininkas teigė nesijaudinantis.

„Čia – krepšinis, ir aš nekantrauju žaisti“, – teigė jis ir pridūrė, jog dabar jam svarbiausia išmokti visus komandos derinius, „susižaisti“ su kitais komandos žaidėjais bei įgyvendinti vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus sumanymus.

„Treneris nori, kad būčiau komandos lyderis: kontroliuočiau kamuolį, perduočiau jį vaikinams, kurie puolimus gali užbaigti sėkmingai. Jis mano, kad turėčiau vadovauti žaidimui – kontroliuočiau tempą, tapčiau lyderiu“, – pasakojo žalgirietis ir pridūrė, jog nemažai girdėjo apie Kauno „Žalgirio“ sirgalius ir nekantrauja pajausti namų arenoje tvyrančią atmosferą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA