Parduotuvės uždarymas kauniečiams – kaip artimojo mirtis | Kas vyksta Kaune

Parduotuvės uždarymas kauniečiams – kaip artimojo mirtis

R. Tenio nuotr.

Uždaroma ilgus metus Kaune veikusi parduotuvė. Jos atstovai tikina, kad kauniečiai, sužinoję apie uždarymą, net prie pardavėjų pravirko, mat į šią vietą užsukdavo ir jų tėvai, ir jie patys, todėl labai skaudu, kad kelias kartas užauginusi vieta užveria duris.

Senamiestyje, Vilniaus gatvėje 27-erius metus veikė maisto prekių parduotuvytė „Riešutas“. Čia užsukdavo šimtai pro šalį einančių kauniečių ar miesto svečių, o pardavėjos visada pasitikdavo su malonia šypsena. Matyt, tai ir traukė žmones užeiti čia vėl ir vėl.

Parduotuvės „Riešutas“ vadovė Angelina Dilijonienė portalui „Kas vyksta Kaune“ tikino, kad užverti duris privertė net tris kartus pakelta nuomos kaina, todėl tapo per brangu būti pačioje miesto širdyje. Pats kolektyvas skaudančia širdimi palieka senamiestį. Miestiečiams ši naujiena taip pat prilygo artimo žmogaus netekčiai ir privertė susigraudinti.

„Buvome labai mylimi. Klientai, sužinoję, kad užsidarome, gailėjo mūsų, kai kurie net pravirko prie pardavėjų, nes čia apsilankydavo jų tėvai ir juos atsivesdavo, kai jie dar buvo maži. Čia kelios kartos užaugo. Iš tiesų, netikėjome, kad esame tokie mylimi, kol neišėjom“, – kalbėjo A. Dilijonienė.

Nuo balandžio vidurio parduotuvė „Riešutas“ pradės veikti Gedimino gatvėje 33. Atstovai tikisi, kad kauniečiai juos naujoje vietoje atras ir taip pat čia maloniai sugrįš. Kitoje vietoje dirbs tas pats kolektyvas, tad viliamasi, kad miestiečiai padės kurti naujas tradicijas.

Kas bus buvusio „Riešuto“ vietoje kol kas dar nėra žinoma. Sklando gandai, kad čia norėjo atsidaryti picerija arba kavos namai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA