„Žalgirio“ arenoje studentams atsivėrė didelės karjeros galimybės | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje studentams atsivėrė didelės karjeros galimybės

R. Tenio nuotr.

Didžiausioje Lietuvos arenoje šiandien šurmulį kėlė verslininkai ir studentai. KTU „Karjeros dienose“ – šimtai darbo ar praktikų vietų pasiūlymų, tad kiekvienam gali atsiverti gerų perspektyvų durys.

Jau dvyliktą kartą vyksiančioje didžiausioje Baltijos šalyse karjeros kontaktų mugėje KTU „Karjeros dienos 2016“ galima sutikti daugiau nei 120 įmonių ir organizacijų atstovų, kurie betarpiškai bendrauja su maždaug 7 tūkst. studentų, absolventų, moksleivių, kuriems pateikia 400 praktikos ir 600 darbo pasiūlymų.

„Esu inžinierius, atėjau rasti gerą darbo pasiūlymą. Jei niekas nepasiūlys oraus atlyginimo, eisiu į kokią nors įmonę savanoriauti“, – kalbėjo į kontaktų mugę atėjęs Karolis.

Kita kompanija – Milda ir Jurga sakė, kad yra nusitaikiusios į tam tikras praktikos vietas, tačiau ten būriuojasi didelės eilės. Merginos tikino, kad „Žalgirio“ arenoje prisirinko krūvą vizitinių kortelių, tad laukia ilgas vakaras, kuomet išsiuntinės šūsnis gyvenimo aprašymų.

„Karjeros dienų“ tikslas – kad kontaktas virstų karjera. Tie, kuriems vien įmonės vizitinės kortelės nepakako, galėjo sudalyvauti konferencijose apie tam tikras verslo sritis ir apsispręsti, kurioje veikloje jie save mato ryškiausiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA