Chuliganiškai vairavęs mikroautobuso vairuotojas prarado darbą | Kas vyksta Kaune

Chuliganiškai vairavęs mikroautobuso vairuotojas prarado darbą

Stop kadras

Portalas „Kas vyksta Kaune“ savaitgalį publikavo kauniečio užfiksuotą neleistiną mikroautobuso vairuotojo elgesį. Įmonės „Kautra“ atstovai KET pažeidinėjančio vairuotojo nepasigailėjo ir atleido iš darbo.

Kaunietis Mindaugas pasidalino, kaip važiuoja kai kurie mikroautobusų vairuotojai. Vaizdo įraše matyti, kad 51-ojo mikroautobuso vairuotojas važiuoja Vydūno alėja ir netoli zoologijos sodo suka į kairę. Tiesa, tai daro neleistinais būdais.

Viešojo transporto vairuotojas kerta ištisinę liniją, aplenkia priekyje stovėjusį lengvąjį automobilį ir skuodžia į Radvilėnų plentą, kur po to braunasi į pirmą juostą tam, kad pasuktų į dešinę – A. Baranausko gatvę. Viešojo transporto vairuotojas šiurkščiai pažeidė Kelių eismo taisykles ir rizikavo keleivių bei kitų eismo dalyvių gyvybėmis.

Įmonė „Kautra“, kuriai priklauso mieste važinėjantys mikroautobusai, taip besielgiančio vairuotojo nepagailėjo ir pritaikė griežčiausias sankcijas.

„Apgailestaujame dėl to, kad kauniečiams teko susidurti su tokiu chuliganišku vairavimu. Vairuotoją identifikavome, su juo atsisveikinsime. Netoleruojame tokio neprofesionalumo ir pavojaus sukėlimo miestiečiams bei keleiviams. Tokiam chuliganui mūsų tvarkingų vyrų tarpe ne vieta. Noriu padėkoti kauniečiui užfiksavusiam šią situaciją, tik kartu su keleivių ir miestiečių pagalba galime išgyvendinti tokią vairavimo kultūrą iš miesto“, – komentavo UAB „Kautra“ Eismo tarnybos vadovas Alvydas Periokas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA