Girtas vairuotojas vežė pilną keleivių autobusą | Kas vyksta Kaune

Girtas vairuotojas vežė pilną keleivių autobusą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį Kauno gatvėmis keleivius vežiojo išgėręs autobuso vairuotojas. Jį policininkai sustabdė Juozapavičiaus prospekte ir nustatė, kad jam važiuoti draudžiama. Keleiviams teko persėsti į kitą viešąjį transportą.

Šiandien apie 13 val. Bendruoju pagalbos telefonu buvo pranešta, kad Kauno viešąjį transportą vairuoją išgėręs vairuotojas. Policijos pareigūnai patikrino informaciją ir 46-ojo autobuso vairuotoją sustabdė Juozapavičiaus pr. Vyras į alkotesterį įpūtė 0,7 prom. alkoholio.

36 metų vyras sunkiasvorę transporto priemonę vairavo neatsargiai – tai laukė stotelėse ilgiau nei įprastai, tai lėkė apie 70 kilometrų per valandą greičiu. Jis svirduliavo, galinėje stotelėje išlipęs į lauką parūkyti, o paskui „pavargęs“ apsikabino vairą. Pareigūnai sustabdė vairuotoją ir uždraudė toliau važiuoti, o keleiviai buvo išlaipinti. Jie persėdo į kitą visuomeninį transportą, skelbia lrytas.lt

Autobuso vairuotojui teks ne tik sumokėti piniginę baudą, tačiau tikėtina, kad reikės atsisveikinti ir su darbu. Bus aiškinamasi, kada vyras galėjo išgerti, mat prieš pradedant važiuoti, visi vairuotojai pučia į alkotesterį, kuris priklauso UAB „Kauno autobusai“. Grįžę iš savo maršruto, visi vairuotojai vėl turi pasitikrinti blaivumą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA