Po avarijos Vilijampolėje teko vaduoti prispaustą moterį | Kas vyksta Kaune

Po avarijos Vilijampolėje teko vaduoti prispaustą moterį

R. Tenio nuotr.

Po pirmos valandos Vilijampolėje įvyko dviejų automobilių avarija, kurios metu nukentėjo moteris. Greičiausiai vairuotoja nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio visureigio ir šis į ją trenkėsi.

A. Stulginskio ir Linkuvos gatvių sankryžoje susidūrė „Nissan“ ir „Mercedes Benz“ automobiliai. Avarijos metu „Mercedes Benz“ visureigis rėžėsi į moters vairuojamo „Nissan“ šoną. Šis automobilis nuo smūgio dar atsitrenkė į mūrinę tvorą.

Dėl susidūrimo moteris negalėjo išlipti iš automobilio, nes buvo suspaustos durelės. Jai išlipti padėjo specialiųjų tarnybų atstovai. Vairuotoja patyrė šoką ir nesunkius kūno sužalojimus. Vietoje dirbęs policijos pareigūnas sakė, kad matėsi, jog moteris susižeidė galvą, nes bėgo kraujas. Medikai detalesnei apžiūrai išvežė ją į gydymo įstaigą.

Pareigūnai sakė, kad kol kas nėra aiškios visos avarijos aplinkybės, nes vairuotojai įvykį atpasakoja vienaip, liudininkai – kitaip. Tikslesnes nelaimės priežastis aiškinsis tyrėjai. Galbūt tai padaryti padės registratoriais užfiksuotos detalės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA