Neįtikėtina: gelbėtojai ketvirtą kartą per dvi dienas gelbsti tą pačią moterį | Kas vyksta Kaune

Neįtikėtina: gelbėtojai ketvirtą kartą per dvi dienas gelbsti tą pačią moterį

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauno specialiųjų tarnybų atstovai per kelias dienas jau ketvirtą kartą vyksta gelbėti nuo tilto norinčios nušokti moters. Vien šiandien dėl šios pilietės gelbėtojai skubėjo kelis kartus.

[galerija kiek=””]

Šia savaitę portalas „Kas vyksta Kaune“ du kartus jau skelbė apie moterį, kuri nori atimti sau gyvybę ir nušokti nuo tilto. Ties Trijų mergelių tilto atramomis besišlaistančią moterį pastebėdavo praeiviai ir skambindavo Bendruoju pagalbos telefonu. Abu kartus moterį pavyko atkalbėti.

Šiandien dėl šios moters specialiųjų tarnybų atstovai buvo priversti važiuoti dar du kartus. Vieta ta pati – Trijų mergelių tiltas, vedantis į Panemunės šilą. Pirmasis pranešimas apie nuo tilto ketinančią nušokti moterį gautas prieš pietus, antrasis – apie pusę keturių.

Visus kartus gelbėti greičiausiai sutrikusios psichikos moters teko važiuoti tiems patiems ugniagesių gelbėjimo ekipažams. Vienas iš gelbėtojų portalui „Kas vyksta Kaune“ prasitarė, kad su moterimi sunku susikalbėti, nes ji visada nerišliai kalba. Neatmetama, kad ji gali būti paveikta kokių nors medikamentų.

Žmonės nesupranta, kodėl moterimi niekas nepasirūpina ir nesuteikia jai reikiamos pagalbos, jei ji jau ketvirtą kartą nori nutraukti savo gyvybę.

Psichologinės pagalbos tarnybos

Jaunimo linija 8 800 28888
Vaikų linija 116 111
Pagalba moterims 8 800 66366
Vilties linija 116 123

Skambučius į visas linijas apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA