Dienos akimirka: „priimtas“ | Kas vyksta Kaune

Dienos akimirka: „priimtas“

R. Tenio nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ vėl pristato jums dienos akimirką. Šįkart į ją pateko miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Galima teigti, jog nuo šiol meras – „tikras“ miesto vadovas: miesto taryboje buvo priimtas pirmas jo komandos parengtas biudžetas. Po rekordiškai trumpos, vos valandą trukusios, diskusijos, 30 iš 40 tarybos narių pritarė 2016-ųjų biudžeto projektui, kiti 10 susilaikė.

Už tokį pasiekimą mero komanda sulaukė pagyrų iš prieš tai miestui vadovavusio, šiuo metu opozicijoje dirbančio Andriaus Kupčinsko. „Noriu pasveikinti su pirmuoju savarankiškai parengtu biudžetu,“ – sakė jis, paaiškėjus, jog projektas patvirtintas.

Tiesa, portalo „Kas vyksta Kaune” kolektyvas pastebėjo, jog mero veidas nuotraukoje nebuvo itin laimingas. Gali būti, kad dėl to, jog posėdyje, kaip jis pats sakė, iš kolegų tarybos narių girdėjo tas pačias kalbas, kurios kartojasi iš metų į metus ir opozicijai palinkėjo pagaliau pradėti dirbti.

Skaitytojus taip pat skatiname dalintis pačių užfiksuotomis akimirkomis, kurias galima atsiųsti elektroniniu paštu kaunas@Kasvyksta.lt arba per spec. naujienų skelbimo formą „Paskelbti naujieną”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA