Kaune prasidėjo analogų neturintis projektas „Kadagys” | Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo analogų neturintis projektas „Kadagys”

Sekmadienio vakarą Kaune prasidėjo naujas televizijos projektas „Kadagys“, filmuojamas tiesiogiai iš Kauno sporto halės. Šiame tautinių šokių konkurse, kuriame dalyvauja dešimt šokių ansamblių, pirmąjį vakarą ant sporto halės parketo dalyvauja per trys šimtai šokėjų.

Šiame konkurse Kaunui atstovauja du miesto akademiniai ansambliai. Generolas Liudas Mikalauskas veda Kauno technologijos dainų ir šokių ansamblį „Nemunas“, o Martynas Kavaliauskas šoks kartu su Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ansambliu „Ave Vita“. Projekte dalyvauja ne tik Lietuvos miestų ansambliai, bet ir svečiai iš artimojo užsienio.

Televizijos šou prasidėjo, kai į sporto halę su raudonuoju „Ferrari“ įvažiavo projekto vedėjas Mindaugas Stasiulis ir žavioji Indrė Kavaliauskaitė ir kartu su projekto dalyviais paskelbė šokių konkurso pradžią.

Projekto vertintojais šiame projekte tapo Marijonas Mikutavičius, choreografė Jūratė Sodytė, Alfredas Kondratavičius, kuris susilaukė didžiausio publikos palaikymo.

Į pirmąją transliaciją susirinko keli tūkstančiai žiūrovų, kurie gyvai stebi ir palaiko tautinių ansamblių dalyvių pasirodymus.

Šio projekto esmė – suderinti tautinius šokius su šiuolaikine muzika ir žinomomis dainomis.

Transliacijas TV3 žiūrovai galės stebėti kiekvieną sekmadienį, 19:30 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA