Kaunietis, užfiksavęs grubų pažeidimą: ne vien „BMW“ vairuotojai yra kelių gaideliai | Kas vyksta Kaune

Kaunietis, užfiksavęs grubų pažeidimą: ne vien „BMW“ vairuotojai yra kelių gaideliai

Stopkadras

Savaitgalį „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė kauniečio atsiųstos vaizdo medžiagos, kurioje užfiksuotas itin grubus „VW Golf“ vairuotojo pažeidimas.

Kaunietis Justinas, atsiuntęs vaizdo įrašą rašo, kad Kaune ne tik „BMW“ vairuotojai yra kelių gaideliai, ir kitų markių automobilių vairuotojai nevengia daryti pažeidimus, taip sukeldami pavojų kitų eismo dalyvių saugumui ir rodydami didelę nepagarbą kitiems.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip „VW Golf“ vairuotojas, grubiai pažeisdamas kelių eismo taisykles ir V.Krėvės prospekte išvažiavęs prieš eismo kryptį, lenkia kitus vairuotojus kirsdamas ištisinę liniją, o prieš pat žiedinę sankryžą, pavojingai manevruodamas vos telpa tarp dviejų prie sankryžos priartėjusių automobilių.

PAPILDYTA

Paskelbus minėtą vaizdo įrašą, portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija sulaukė dar vieno kauniečio vaizdo medžiagos. Joje užfiksuota, kaip vairuotojas, šioje gatvėje lenkdamas lėčiau judančias transporto priemones, išvažiuoja į priešpriešinio eismo juostą ir pavojingai manevruova.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA