Sumaištis Garliavoje: 10 policijos ekipažų ir sraigtasparnis | Kas vyksta Kaune

Sumaištis Garliavoje: 10 policijos ekipažų ir sraigtasparnis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teiravosi, kas šiuo metu vyksta Garliavoje.

Skaitytojų teigimu, prie visų išvažiavimų iš Garliavos budi policijos ekipažai. Pasak jų, budi ne mažiau, nei 10 policijos automobilių. „Net sraigtasparnis su prožektoriumi prieš kelias valandas skraidė“, – teigė Dainius.

Budintis policijos pareigūnas mūsų redakcijai atskleidė tik tiek, kad Garliavoje vykdomas reidas ir sraigtasparnis su tuo nesusijęs, tačiau daugiau informacijos kol kas teigė neturintis.

Tuo tarpu kiti skaitytojai pranešė, jog sraigtasparnis jau antrą vakarą suka ratus virš Šilainių ir Vilijampolės mikrorajonų.

PAPILDYTA 22:25

Naujausiomis žiniomis, policija tikrino situaciją vienkiemiuose bei socialinės rizikos šeimose. Darius Žukauskas, Kauno apskrities policijos viršininkas, teigė, jog šios specialios policijos priemonės metu buvo aptiktas ir nelegalaus vyno krovinys. Kaip ir kada jis atsirado vilkike, paaiškinti niekas negalėjo. Vyno buteliai buvo be banderolių.

Vėliau iš pilietiškų gyventojų gauta informacijos apie įtartiną BMW markės automobilį. Patikrinimo metu nustatyta, jog jo vairuotojas blaivus.

Daugiau apie reido rezultatus skaitykite penktadienį portale „Kas vyksta Kaune“.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone apie Kauną, parašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA