Reikalinga kauniečių pagalba: be žinios dingo nepilnametė mergina | Kas vyksta Kaune

Reikalinga kauniečių pagalba: be žinios dingo nepilnametė mergina

Asociatyvi nuotr./R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė visai ne šventiškas kauniečių prašymas. Jie teigia, kad dingo penkiolikmetė mergaitė, kuri iki šiol negrįžo namo.

Kaip pranešė dingusios merginos artimieji, nepilnametė vasario 15-osios dienos vakare, apie 19 val. išėjo iš namų Aleksote ir iki šiol į juos negrįžo.

Mergina buvo apsirengusi juodomis kelnėmis, ruda striuke. Merginos ūgis – apie 1,65 m.

Artimieji jau kreipėsi į policiją, vykdo paiešką patys, tačiau kol kas ji bevaisė.

Policijos atstovai trečiadienio rytmetį portalui „Kas vyksta Kaune” patvirtino, kad toks artimųjų pareiškimas gautas, vykdoma merginos paieška.

Jei turite informacijos, kur galėtų būti minėta mergina, nedelsiant kreipkitės į bendrąjį pagalbos centrą telefonu 112 arba praneškite Kauno apskrities policijos budėtojui tel. nr. 837 303450 arba skambinkite tiesiai artimiesiems 8674 74490.

ATNAUJINTA 02.18, 10.40 VAL.

Merginos artimieji informavo, kad nepilnametė atsirado šią naktį. Tačiau mergina prisimena tik tiek, kad ja iš nugaros kažkas užpuolė.

„Maždaug apie 23:00 val ji iš kažkur atsirado pas draugę prie durų. Visos situacijos gerai nežinome, nes ji sako, kad nieko neatsimena, tik tai tiek, kad kai ji išėjo pasivaikščioti, ją kažkas iš už nugaros sugriebė ir uždėjo ant galvos kažkokį audinį. Daugiau ji nieko nepamena. Pradėtas ikiteisminis tyrimas”, – portalui „Kas vyksta Kaune” sakė merginos artimieji.

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie merginos paieškos!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA