Skaitytoja: „Megos” evakuacija buvo vykdoma ne visai tinkamai | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: „Megos” evakuacija buvo vykdoma ne visai tinkamai

R. Tenio nuotr.

Kauniečiai pastebi, kad „Megos“ evakuacija, kuri vyko antradienio popietę, nevyko itin sklandžiai ir siūlo prekybos centro administracijai kitą kartą labiau pasiruošti.

[susije_video kurie=””]

Su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekusi skaitytoja pastebėjo, kad pradėjus kaukti sirenoms „Megoje“, ji su mažamečiu sėdėjo kino salėje. Kaunietė pastebi, kad kiekvienoje kino salėje turi būti papildomos durys, kurios skirtos evakuacijai. Tačiau kino teatro darbuotojai nežinojo, kas turi raktą nuo jųir nukreipė žmones iš antrojo aukšto eiti žemyn link pagrindinio išėjimo.

„Visi grūdosi per pagrindines duris, kurios sukosi ratu, šalia esančios durys nebuvo atrakintos, žmonės grūdosi, automatinės durys strigo“, – įspūdžiais dalinosi kaunietė.

Tokia nevykusia evakuacija pasibaisėjusi kaunietė susisiekė su „Megos“ administracija, kuriai pranešė, kad parduotuvėje evakuacija vykdoma netinkamai, niekas nežino, kur yra evakuacijos planas.

Laimei, kad šį kartą aliarmas buvo netikras, tačiau kaip būtų, jei kiltų realus pavojus žmonių, esančių prekybos centre gyvybei, retoriškai klausia kaunietė, raportavusi informaciją portalui „Kas vyksta Kaune“.

Mūsų žiniomis, priešgaisrinės apsaugos signalizacija suveikė, kai vienos iš prekybos centre įsikūrusios parduotuvės darbuotoja pabandė paspausti pavojaus mygtuką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA