45 tūkst. porų Kaune sutuokęs K. Ignatavičius atskleidė sėkmingos santuokos receptą | Kas vyksta Kaune

45 tūkst. porų Kaune sutuokęs K. Ignatavičius atskleidė sėkmingos santuokos receptą

L. Kondratės nuotr.

Kęstutis Ignatavičius yra vienas iš žinomiausių kauniečių, kuris per ilgus darbo metus Kauno metrikacijos skyriuje, girdėjo, ko gero, daugiausiai meilės priesaikų. Ceremonmeisteris atskleidžia, kas jo nuomone daro santuoką sėkmingą.

„Mano patirtis vedybų srityje tikrai didelė, todėl ja galiu dalintis! Pats šeimą esu sukūręs tik kartą gyvenime. Bet mačiau ne vieną moterį ar vyrą, kurie meilę bei ištikimybę antrai pusei prisiekia net ne po du ar tris kartus“, – juokėsi K. Ignatavičius

Kelis dešimtmečius Kauno metrikacijos skyriuje dirbęs K. Ignatavičius pasidalino savo įspūdžiais apie santuoką. Anot ceremonmeisterio, vienas iš santuoką sėkminga darančių elementų – reikia jaunos žmonos ir įspūdingos suknelės. Geriausiai, jei prieš tai vestuvių drabužio jokia kita jaunoji nedėvėjo.

„Na, nebent jį vilkėjo moteris, kuri gyvena darnioje šeimoje, sugeba išsaugoti santuoką“, – įsitikinęs pašnekovas.

Pats Kęstutis santuokoje gyvena jau 46-erius metus. Jo mylimoji Vida buvo pasipuošusi naujutėlaite suknute, kuri parsiųsta tiesiai iš Izraelio, tad atrodė tikrai fantastiškai.

K. Ignatavičius įsitikinęs, kad labiau sutaria ir tos poros, kurios tuoktis nusprendžia nesulaukusios brandesnio amžiaus, t.y., tuokiasi jaunesni. Jo nuomone, tuomet mylimieji yra linkę labiau derintis vienas prie kito, taip pat neskuba trankyti durimis bei stengiasi išlikti kartu, kas ir padaro santuoką ilgalaike ir sėkminga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA