Kaune bepiločiai orlaiviai neskraidys masiniuose renginiuose bei virš strateginių objektų | Kas vyksta Kaune

Kaune bepiločiai orlaiviai neskraidys masiniuose renginiuose bei virš strateginių objektų

BNS 2016/02/13 13:50
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Bepiločiai orlaiviai Kaune neskraidys virš karinių ir teisėsaugos objektų, taip pat virš strateginę reikšmę turinčių objektų ir ligoninių, jiems draudžiama kilti masinių renginių metu – tokį įsakymą pasirašė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius.

Patvirtintame penkiolikos objektų sąraše bepiločiams orlaiviams uždrausta skraidyti virš Kaune esančių tardymo izoliatorių, teismų bei prokuratūros pastatų, policijos komisariato. Taip pat skraidyti draudžiama virš Valstybės saugumo departamento ir Viešojo saugumo tarnybos pastatų.

Taip pat nurodoma, kad bepiločiai orlaiviai negalės skraidyti virš Lietuvos kariuomenės karinių dalinių Vaidoto, Gedimino ir Kampiškių gatvėse.

Į sąrašą taip pat įtrauktos Kaune esančios ligoninės, bepiločiams orlaiviams uždrausta skraidyti virš minios masinių renginių metu.

Sąraše taip pat atsidūrė Kaune esančios strateginės svarbos teritorijos – „Kauno energijos“ ir mieste esančių termofikacinių elektrinių teritorijos, Lietuvos geležinkelių infrastruktūra M.K.Čiurlionio ir Palemono gatvėse bei A.Juozapavičiaus prospekte. Taip pat – Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinė, „Oksetos“ Kauno naftos produktų terminalas Biruliškių plente, Europos prospekte esanti „Helisotos“ teritorija.

Draudimus skraidyti virš kai kurių objektų yra įvedusios ir kitos Lietuvos savivaldybės

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA