Valentino dieną – džiaugsmai ir gyvūnams | Kas vyksta Kaune

Valentino dieną – džiaugsmai ir gyvūnams

Organizatorių nuotr.

Šv. Valentino dienos proga žmonės skiria dėmesį ne tik išrinktiesiems žmonėms, bet taip pat ir augintiniams. Pastebima, kad Meilės dieną vis dažniau palepinami ir mažieji šeimos nariai.

[galerija kiek=””]

Vasario 14-ąją rūpestingi šeimininkai savo keturkojams taip pat ruošia staigmenas ir dovanas. Atsidavę ir visad ištikimi augintiniai išskirtinio dėmesio gauna ne ką mažiau nei mylimi žmonės, teigia gyvūnų prekių parduotuvių atstovai.

„Dažniausiai mylimiems šuniukams ar kačiukams žmonės perka įvairius skanėstus. Lepina specialiai subalansuotais „kauliukais“, sausainiais, natūralia vištienos, antienos krūtinėle bei kitais ėdalais“, – pastebėjo gyvūnų prekių „Akvazoo“ vadovė Alma Skardžiuvienė.

Pasak A. Skardžiuvienės, vis dažniau pasitaiko, jog Meilės dieną gyvūnai apdovanojami žaislais, naujais rūbeliais, minkštais ir jaukiais guoliais ar net kvepalais.

„Žmonės, kurie supranta, kad gyvūnas yra visavertis šeimos narys, perka jam viską beveik kaip vaikui. Dovanėlėmis ir skanėstais atsidėkoja už ištikimybę, supratimą, kasdienį kantrų laukimą namuose. Žinoma, yra ir priešingybių, kurie mano, kad šuns vieta – prie būdos pririšus grandinę. Tokiems vargšiukams tik atliekos nuo pietų stalo atitenka“, – patikina specialistai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA