Kaunietis merginai padovanojo neeilinę Valentino dienos dovaną | Kas vyksta Kaune

Kaunietis merginai padovanojo neeilinę Valentino dienos dovaną

M. Rinkevičiaus nuotr.

Jeigu vis dar nežinote, ką padovanoti mylimajai ar mylimajam Valentino dienos proga, kaunietis Matas Rinkevičius jums turi pasiūlymą. Išlydėjęs savo merginą į Norvegiją, jis, su draugų pagalba, per penkias dienas visiškai pakeitė jos kambario išvaizdą.

Prisidėjo daugiau nei 20 žmonių

Sutaręs su kaimynais dėl triukšmo ateinančiomis dienomis, vaikinas su daugiau nei dvidešimčia žmonių kibo į darbus. „Per penkias dienas netekau lygiai penkių kilogramų svorio – kilogramas per dieną. Bendruomeniškumas sutvarkė šį butą – visi dirbo su meile, noru padėti ir draugiškumu“, – pasakojo Matas. Vaikino teigimu, per tas 5 paras, kol vyko darbai, kasdien jis miegodavo ne daugiau kaip 3-5 valandas.

Kaip teigia vaikinas, trumpas laiko tarpas ir ribotas biudžetas privertė stipriai paplušėti, tačiau didelių problemų nesukėlė: „Į pagalbą atskubėjo ir draugai architektai Gintarė Motūzaitė bei Mindaugas Puodžiukynas (CadMonkeys ir 2MM) – be jų pagalbos butas neatrodytų taip, kaip dabar.“

Pokyčiai už 150 eurų

Nors dalis reikiamų daiktų buvo pasiskolinti ar atsivežti iš namų, kompanija išnaudojo ir tai, kas jau buvo kambaryje: perdažė spintas, aptraukė senas kėdutes tokiu pačiu apmušalu kaip ir lovos rėmą bei pagalvėles, iš senovinės batų spintos pagamino komodą su prancūziškomis kojelėmis ir mediniais apvadais.

Visam tam vaikinas išleido 150 eurų, šią sumą po lygiai paskirstęs dažams, užuolaidoms ir visiems kitiems remontui reikalingiems daiktams.

Ne pirma staigmena merginai

Vis dėlto pirmoji Mato staigmena Dainorai buvo netikėtas jo pasipiršimas prieš dviejų šimtų žmonių auditoriją. „Tuomet dar net nedraugavome, tačiau ji pasakė „taip!“, tad vėliau bendrabutyje atšventėme vestuves“, – pasakojo vaikinas, tuo metu buvęs vos antrame kurse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA