Renovuojamame name gyventojai liko be televizijos ir interneto | Kas vyksta Kaune

Renovuojamame name gyventojai liko be televizijos ir interneto

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kai kuriems kauniečiams teks kurį laiką pagyventi lyg akmens amžiuje, mat vakarais negalės pažiūrėti žinių per televiziją ar internetu pabendrauti su bičiuliais. Be patogumų gyventojai liko dėl namą renovuojančių darbininkų kaltės.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ paskambino pasipiktinusi kaunietė, nes namą renovuojantys darbininkai nukirto antenos laidus, tad visas namas liko be televizijos ir interneto. Negana to, dar ir nežinioje paliko.

„Mūsų namas yra renovuojamas, tad buvo pasakyta nusiimti antenas, kas savas išsikėlę, bet nieko nesakė apie tą, kuri yra ant stogo. Darbininkai nukirto laidą ir paliko mus be paslaugų. Dar be televizijos galima išgyventi, bet internetas tai labai reikalingas. Negana to, renovacijos darbų vykdytojas mane į šuns dienas išdėjo, kad teiravausi, kada bus sutvarkyta. Televizijos operatorius taip pat nieko negalėjo pasakyti konkretaus. Kiek skambinau, tiek numesdavo ragelį. Atvažiavo keli specialistai, sakė, kad savaitės bėgyje sutvarkys, bet negalėjo pasakyti, ar už tą laiką, kai negauname paslaugos, reikės mokėti pinigus, ar ne“, – dėstė namo gyventoja.

Paslaugų tiekėjas „Cgates“ informavo, jog žino problemą dėl Maironio 40-to namo. Bendruoju telefonu atsiliepęs specialistas tikino, jog stengiamasi kuo greičiau sutvarkyti gedimus. Visgi, gyventojams be šios paslaugos teks pabūti kelias dienas.

„Mes šią problemą žinome, padaryta didelė žala, sugadinta mūsų technika, tačiau stengiamės kuo greičiau sutvarkyti gedimus. Per tris darbo dienas turime pašalinti gedimą, jei per tą laiką nebus spėta sutvarkyti, nuo gedimo užregistravimo laiko yra skiriama kompensacija. Už tvarkymo darbus klientai tikrai nemokės, juos atlygins žalą padariusi įmonė arba tvarkysime savomis lėšomis“, – kalbėjo „Cgates“ specialistas.

Kol kas kai kurie Maironio g. 40-ojo namo gyventojai turės laiką leisti ne prie televizijos ar kompiuterių ir susitaikyti su esamais nepatogumais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA