„G-Loft” 2016-ųjų vakarėlių sezoną pradeda kartu su L.Adomaičiu | Kas vyksta Kaune

„G-Loft” 2016-ųjų vakarėlių sezoną pradeda kartu su L.Adomaičiu

Organizatorių nuotr.

Viena populiariausių Kauno pasilinksminimo vietų – baras „G-Loft” tęsia savo istoriją ir 2016-ųjų renginių ciklą pradeda su ypatingu gyvo garso pasirodymu.

Valentino naktį, G-Loft’e karaliaus muzikos guru Linas Adomaitis. Visoje Lietuvoje gerai pažįstamas kaip dainininkas, muzikos prodiuseris, kompozitorius, smuikininkas ir, žinoma, aistringas keliautojas.

Linas yra gavęs ne vieną apdovanojimą už savo kūrybiškumą, aktyvią muzikinę veiklą ir Kauno miesto garsinimą. Lino Adomaičio kuriama muzika pavergia kone kiekvieno širdį.

Vasario 13 dieną karščiausiai Valentino nakčiai Lino Adomaičio specialiai sukurta programa virpins „G-Loft” svečių širdis. Tai bus 100 procentų gyvo garso koncertas, kuriame skambės daugybė Lino muzikos perlų, skirtų Valentino nakčiai.

„G-Loft” renginių istorijoje pasirodymus yra surengęs ne vienas žinomas užsienio bei Lietuvos atlikėjas – Mario Basanov, Golden Parazyth, Erica Jennings, Jurgis Didžiulis, Justė Starinskaitė, Justinas Jarutis, Electronic I, Freaks On Floor, The Petebox, Jody Wisternoff ir kiti.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA