Pristatoma knyga apie renovaciją: kauniečiai galės gauti nemokamai | Kas vyksta Kaune

Pristatoma knyga apie renovaciją: kauniečiai galės gauti nemokamai

Organizatorių nuotr.

Po ilgai trukusios stagnacijos Kaune pagaliau pajudėjo komunalinio ūkio tvarkymo reikalai. Renovacijos procesas įgauna pagreitį, tačiau vis dar abejojate, ar renovuoti savo daugiabutį?

Praėjusiais metais Ignalinos rajone, kuriam Bronis Ropė vadovavo du dešimtmečius, visiškai užbaigtas daugiabučių ir viešųjų pastatų renovacijos procesas. Darbas Europos Parlamento Žaliųjų frakcijoje irgi tampriai susijęs su energijos taupymo, žaliosios energetikos vystymo politika. Visą šią patirtį europarlamentaras Bronis Ropė sudėjo į vieną knygą „Savo ateities šeimininkai“.

Sėkmingo renovacijos modelio architektu vadinamas B. Ropė kauniečiams pristatys savo knygą, supažindins su sėkmingu Ignalinos šilumos ūkio ir daugiabučių namų renovacijos pavyzdžiu, papasakos, kaip išvengti daugiabučių renovacijos klaidų. Jo pristatoma knyga yra ir žinynas, ir motyvuojanti priemonė. Pristatymas skirtas Kauno daugiabučių namų bendrijų pirmininkams, bendruomenių atstovams, savivaldybės tarybos nariams ir šios srities specialistams.

Susitikimas vyks Kauno miesto savivaldybėje, Didžiojoje salėje vasario 10 dieną, 14 val. 

Susitikimo metu bus galimybė nemokamai įsigyti B. Ropės knygą „Savo ateities šeimininkai“. Registruotis renginiui galite el. paštu kaunas@rope.lt arba telefonu 862071800.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA