Paviešinus “BMW” pažeidimus, kilo sąmyšis: taip elgiasi ir kitų markių automobilių vairuotojai | Kas vyksta Kaune

Paviešinus “BMW” pažeidimus, kilo sąmyšis: taip elgiasi ir kitų markių automobilių vairuotojai

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Po šeštadienį paskelbtos publikacijos, jog „BMW“ vairuotojai Kaune stato automobilius neįgaliųjų vietose, portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė ne vieno „BMW“ automobilių markės gerbėjo pasipiktinimo, jog kauniečiai pastebi tik šios markės vairuotojų daromus pažeidimus ir juos fiksuoja. Kiti skaitytojai teigia, kad ne tik „BMW“ vairuotojai stato automobilius neleistinose vietose ir siunčia to įrodymus – nuotraukas.

[galerija]

„Nusibodo matyti straipsniuose tik „BMW“ vairuotojų pažeidimus!!!!!!! Ar tikrai tik BMW vairuotojai stato mašinas į neleistinas vietas?“, – pastebi skaitytoja Jolita ir siunčia „Megos“ prekybos centro aikštelėje neleistinoje vietoje automobilį palikusį „Mercedes Benz“ vairuotoją.

Skaitytojas Karolis pastebi, jog kauniečiams svarbiausia vienas kitą įskųsti, kad taisykles pažeidusiam vairuotojui būtų tik blogiau.

„Atsiprašant ar tam eiliniam Lietuvos varguoliui skauda, kad „BMW“ prisiparkavo toje neįgaliųjų vietoje? Aišku, svarbiausia kitą įskųst, kad būtų jam blogiau. Manau, kad tos neįgaliųjų vietos yra mažiausiai reikalingos. Ten arba niekas nestato arba iš viso, iš „neįgaliojo” automobilio išlipa pilnai vaikščioti galintis. Toks vaizdas ,kad jei žmogus turi astmą, jis nebegalės paeiti šiek tiek toliau iki savo mašinos“, – neįgaliųjų vietų būtinumu prie prekybos centrų abejoja kaunietis.

Tuo tarpu kaunietis Mindaugas pastebi, kad per tokius abejingus vairuotojus teršiamas „BMW“ markės vardas.

„Va per tokius žmones „BMW“ vardas ir teršiamas, gali jiems kuolą ant galvos tašyt, vis vien tą patį darys. Pamenu prieš penkerius metus buvo ramu „BMW“ vairuoti, o dabar greit keisti automobilį reikės dėl tokių žmonių elgesio“, – rašo skaitytojas.

Skaitytojas Martinas pastebi, kad „turintys specialių poreikių žmonės yra tokie patys kaip ir „sveikieji“. Tikrai niekas nedraudžia jiems, jei turi galimybę (lygiai kaip ir neturintys spec. poreikių) važinėti prabangių markių automobiliais. O tai, kad dažnai tas vietas užima jauni ir stiprūs žmonės rodo, kad jie svajoja apie tas vietas sau, gal savo vaikams. Tik nepamirškit, kad svajonės dažnai pildosi“.

Kaunietė Karolina taip pat jaučiasi įžeista ir teisina tokį „BMW“ ir kitų markių automobilių vairuotojų elgesį.

„Galiu garantuoti, kad fotografavo „triperį“ vairuojantis žmogus. Mažiau pavydo tiems, kas turi gerus automobilius. Tose vietose statosi ir opeliai, ir citroenai, tik ju niekas nefotografuoja“, – teigia kaunietė.

Dar kitas kaunietis pastebi, kad policijos pareigūnai galėtų daugiau dėmesio skirti neįgaliųjų stovėjimo vietų kontrolei.

„Policijos patruliai galėtų tuos parkingus dažniau pakontroliuoti ir dar patikrinti, ar teisėtai kai kurie užsiklijavę neįgaliojo ženklą ant automobilio, nes dabar gudročių Kaune pilna! Teisę naudoti skiriamąjį ženklą „Neįgalusis” kelionės metu turi fiziniai asmenys, kurie patys vairuoja lengvuosius automobilius ir kuriems nustatytas 0-30 procentų darbingumo lygis arba didelių specialiųjų poreikių lygis, arba kurie turi neįgalių asmenų automobilių statymo kortelę“, – pastebi kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA