Kauniečiai pasipiktino rytiniu reidu | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasipiktino rytiniu reidu

R. Tenio nuotr.

Į darbus skubėję kauniečiai pasipiktino rytiniu policininkų reidu. Sustabdyti vairuotojai tikino, kad dar ir taip vėluoja iš namų išvažiuoti, tai ir pakeliui dar sustabdo, tad policininkai stengėsi kauniečius patikrinti kaip įmanoma greičiau.

Apie pusę septynių Kauno Patrulių rinktinės atstovai pradėjo rytinį reidą, kurio metu siekta ne tik patikrinti, ar į darbus kauniečiai važiuoja blaivūs, bet taip pat ir kitus duomenis, tokius kaip dokumentai, vežami draudžiami daiktai ir pan. Iš viso ryte lazdelę kėlė beveik 20 pareigūnų. Jie vairuotojus stabdė dviejose vietose – Giraitėje ir Romainiuose.

Šį kartą policininkams pasitaikė drausmingi vairuotojai. Iš 280 sustabdytų automobilių nebuvo nei vieno neblaivaus vairuotojo. Užfiksuoti 5 smulkūs pažeidimai, du vairuotojai pamiršo dokumentus, o dar vienas automobilis buvo be techninės apžiūros. Policininkai sustabdė ir vairuotoją, kuris mažametį vaiką vežėsi pasisodinęs ant priekinės keleivio sėdynės, tačiau be specialios kėdutės.

Nors pažeidimų šį kartą nėra gausu, sustabdyti vairuotojai piktinosi, kad dėl reido vėluoja į darbus. Policininkai stengėsi vairuotojų ilgai neužlaikyti ir procedūrą atlikti kaip įmanoma greičiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA