Kauniečių poros elgesys troleibuse sukrėtė moterį | Kas vyksta Kaune

Kauniečių poros elgesys troleibuse sukrėtė moterį

delfi.lt 2016/02/02 10:38
Asociatyvi/„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Pirmadienio pavakare su vaiku apsipirkau viename iš prekybos centrų. Su keliais pirkinių maišais nutarėme namo patraukti pėsčiomis per parką, nors lauke ir krapnojo smulkus lietus. Beeinant „sutikome“ prie daugiabučio kelis apgirtusius vyrus.

Kai lauke jau temsta, tikrai nemalonu prasilenkti su tokia kompanija, tad nutarėme namo grįžti troleibusu. Iki namų – vos 2 stotelės, tačiau taip pasirodė saugiau nei prietemoje keliauti per vieną iš Kauno parkų.

Troleibuse žmonių – nedaug. Priekyje sėdi garbaus amžiaus vyras, kuris sunkiai orientuojasi kur esąs. Senučiuką kalbina vyresnio amžiaus moteris, klausia, ar šis ras kelią pas dukrą į namus, ar pažįsta aplinkinius vaizdus. Moteris buvo netgi pasiryžusi senuką palydėti, tačiau senukas griežtai atsakė, kad dabar jau tikrai ras kelią iki namų.

Troleibuso gale šurmuliuoja nedidelis 10-14 metų berniukų būrelis. Vaikai tvarkingi, su kuprinėmis. Kalbasi tarpusavyje gal ir garsiau nei visi kiti keleiviai, tačiau kitų keleivių neužgaulioja. Iš nuogirdų supratau, kad važiuoja į kažkokį renginį. Tiesiog sėdi susėdę ir kalbasi grupelėje. Ir štai prieš juos sėdi vyras su moterimi. Vyras – gerokai įkaušęs. Atsisukęs į vaikų pusę puola juos raminti ir nulinguoja pasilaikydamas už turėklų pas vairuotoją, prašo vaikams iškviesti policiją.

Vėl atsisėdęs atgalios liepia vaikams užsičiaupti. Vaikai nesupranta, kas čia vyksta, o girtojo vyriškio bendrakeleivė pirštą prie lūpų pridėjus rodo vaikams, kad patylėtų. Kitoje stotelėje įlipa dar pora berniukų. Pasisveikina su kompanija. Ir staiga šoka girtas vyras ir nustumia vieną iš berniukų ant galinės sėdynės. Vyras bando vaikui kažką aiškinti, kad policija tuoj atvažiuos ir išveš juos. Girtojo vyriškio bendrakeleivė sėdi ramiausiai ir nieko nedaro, nors mato kad jos vyriškis stumdo ir kumščiais mosuoja prieš kur kas silpnesnių vaikų veidus. O gal jis norėjo savo moteriai parodyti savo „vyriškumą“?

Nebesusivaldžiau ir nuskuodžiau į galą. Nors troleibuse buvo ir vyriškos lyties atstovų, tačiau visi tik stebėjo. Užstojau vaikus aš, garsiai kelis sykius pasakydama, kad neblaiviam vyriškiui ne vieta viešajame transporte. Vyriškį palydėjau į jo vietą, šalia jo moters, kuri su šypsena stebėjo visą situaciją… Berniukas, kuris buvo nustumtas ant galinės sėdynės, paklaustas ar nieko neužsigavo, atsakė, kad labai išsigando.

Nežinau, kaip baigėsi kelionė vaikams, tačiau noriu tikėti, kad troleibuso vairuotoja išprašė neblaivų vyriškį iš troleibuso, o jo bendrakeleivės norėčiau paklausti, ar ji dabar į savo draugą žiūrės kaip į superherojų, apstumdžiusį kur kas silpnesnius už save vaikus, ar ji tiesiog pati pabijojo sutramdyti jį, bijodama, kad jo kumščių jėgą gali tekti jai pačiai pajusti? Moterie, kur tavo orumas? Kur tavo moteriškumas? Kaip gali ramiai žiūrėti kaip girtas „erelis“ stumdo vaikus ir jiems grasina?

Daugiau skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA