Tarybos posėdyje – intrigos dėl rūkymo pertraukėlių | Kas vyksta Kaune

Tarybos posėdyje – intrigos dėl rūkymo pertraukėlių

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Miesto valdžia vėl susirinko spręsti svarbiausių miesto klausimų. Politikai apsvarstė per 50 problemų, tačiau tarp klausimų, iškilo ir ne su darbotvarke susijusios kritikos. Opozicija skundėsi, jog jokie pasiūlymai iš jų pusės nėra priimami. Be to, pasigirdo priekaištų, kad nerūkantys politikai posėdyje yra diskriminuojami.

Politikai antradienį apsvarstė daug įvairiausių klausimų. Darbotvarkėje skambėjo ir dviračių takai, ir kultūra, ir šiukšlės. Tačiau neapsieita ir be intrigų.

Opozicija įsitikinusi, jog jų teisės yra pažeidžiamos, nes tiek, kiek jie siūlo įvairiausių pakeitimų, įstatymo pataisymų ar siūlymų, kaip pagerinti miesto situaciją, viskas yra atmetama. Gintarė Skaistė tikino, jog iš 80-ties siūlymų, pozicijos atstovai priėmė lygiai nulį.

Konservatorių lyderis Andrius Kupčinskas taip pat pakėlė bangas. Politikas pritarė kolegei dėl to, kad jų frakcija yra ignoruojama, todėl pagal galiojančius teisės aktus, paprašė penkių minučių pertraukos.

Po jos susirinkti politikai neskubėjo. Dar kurį laiką salėje buvo didelis šurmulys, tad neišėjo išgirsti, ką sako pranešėjas. Valdininkams susėdus į vietas ir iš naujo užsiregistravus, kad dalyvauja, posėdis tęsėsi toliau. Tačiau prie šoninio mikrofono vėl įsiterpė A. Kupčinskas.

Politikas tikino, kad valdantieji ignoruoja pertraukas. Negana to, rūkantieji turi daugiau laisvių, nei tie, kurie nerūko. Pasak opozicijos atstovo, rūkantieji gali bet kada išeiti ir turėti pertraukėles, kai tuo tarpu nerūkantieji turi svarstyti miestui svarbius klausimus. Greičiausiai toks pasakymas buvo nukreiptas į merą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA