Skaitytojai: Kauno gatvėse atsivėrė pavojingi pavasariniai krateriai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: Kauno gatvėse atsivėrė pavojingi pavasariniai krateriai

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Atšilus orams portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalijasi informacija apie pavojingus kelio ruožus, kuriuose apstu duobių, galinčių stipriai pažeisti automobilį.

Pasak atradienio vakarą nuotraukas atsiuntusio skaitytojo, važiuojant link Aleksoto mikrorajono H. ir O. Minkovskių gatve, viduryje važiuojamosios dalies kelio viduryje atsirado apie 20 centimetrų gylio duobė. Vairuotojas norėjo pasidalinti šia žinute perspėdamas kitus vairuojančius kauniečius, kad jie nesulaužytų savo automobilių.

„Kol stovėjau ir laukiau policijos, buvau pastatęs avarinį ženklą prieš duobę, o kartu su manimi stovėjo dar du apgadinti automobiliai. Keldamas mašiną ant keltuvo, nuėmiau savo ženklą, tai per 10 min. sustojo dar 3 automobiliai su sugadintais ratais. Baisiausia, kad policija, pranešė kelininkams prieš kelias dienas, jau ne pirmą dieną važiuoja registruoti įvykio, o rezultato nėra. Gal kelininkai turėtų įdarbinti budintį žmogų, kuris per atlydį ženklintų duobes?“ – ironiškai klausė vairuotojas.

Taip pat „Kas vyksta Kaune“ redakcija gavo pranešimų ir dėl Baltų pr. atsivėrusios duobės, kurios taip pat reikėtų pasisaugoti. Šioje vietoje dėl nelygaus kelio pagrindo, asfaltas įgriūva kone kiekvienais metais.

Tuo tarpu kauniečiai, norintys pranešti apie pavojingas duobes, gali kreiptis nemokamu telefonu į „Kauno švara” dispečerinę  8 800 00111, paspaudus 1  įvardinti tikslią duobės vietą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA