V.Jakutienė laukiasi | Kas vyksta Kaune

V.Jakutienė laukiasi

delfi.lt 2016/02/01 15:45
DELFI nuotr.

Atlikėja Vita Pliadytė-Jakutienė laukiasi trečiosios atžalos, kuri šeimą turėtų pradžiuginti antrojoje metų pusėje. Su vyru Justu Jakučiu ji jau augina dvi atžalas.

V. Pliadytės-Jakutienės ir J. Jakučio dukra Nikoleta neseniai pradėjo lankyti mokyklą, o sūnui Armandui dar vos keli metukai. Gegužės pabaigoje trečio vaikelio besilaukianti Vita švęs 29-ąjį gimtadienį.

Pastarieji metai Vitai buvo labai neramūs. Vyras kalėjo, jį žmona su vaikais lankė Lukiškėse, negana to, buvo pasklidę gandų, neva Vita, kol vyras atliko bausmę, šildėsi kito vyro glėbyje.

Pernai metų pabaigoje automobilyje buvo nušautas Deimantas Bugavičius. Tai nutiko automobilyje prie jo namų. Policijos duomenimis, lemtingą naktį šalia jo buvo ir V. Jakutienė, kuri šūvių metu buvo išėjusi atnešti raktų. Netoliese įvykio buvę asmenys teigia, kad po šūvio įvykio vietoje buvo girdėti ir moters klyksmas.

Kiek vėliau nutiko dar vienas keistas įvykis – į policijos reidą pateko naktiniame klube sužalotą vaikiną į ligoninę vežanti Vita.

Vita su Justu kartu nuo paauglystės. V. Pliadytė-Jakutienė ne viename interviu pasakojo, kokią nuoširdžią meilę puoselėja savo vyrui Justui. Ir nors pernai buvo pasklidusių gandų, neva pora jau nebe karu, oficialiai jiedu nesiskyrė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA